اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
درحالی که بیش از یک هفته از خشونت های اخیر پس از برگزاری یک مسابقه فوتبال بین تیمی از رژیم صهیونیستی و یک تیم هلندی می گذرد، مسلمانان این کشور نگران افزایش اقدامات علیه خود هستند.
به گزارش ایکنا به نقل از سی ان ان عربی، در پی حوادث هفته گذشته که در آن به هواداران فوتبال یک تیم از رژیم صهیونیستی در خیابان ها حمله شد، پرچم های فلسطین بر روی دیوارها پاره شد و در جریان ناآرامی ها توهین هایی ضد یهودی هم شنیده شد، همچنان خشم، ترس و اضطراب در آمستردام ادامه دارد .
در حالی که پایتخت هلند اکنون احساس آرامش می کند، ساکنان و مسئولان این شهر نگرانند که تنش ها هنوز به اوج خود نرسیده باشد .
شهرخان، یکی از اعضای شورای شهر که رهبر یک حزب محلی با رویکرد مقابله با نژادپرستی و اسلام هراسی است در سخنانی گفت: آنچه که رخ داد تنها درباره یهودی ستیزی نیست، بلکه نژادپرستی علیه مسلمانان را نیز دربرمی گیرد. همچنانکه نفرت پراکنی علیه خارجی ها را هم شامل می شود و ما شاهد گسترش انواع تبعیض و نژادپرستی خواهیم بود.
وی افزود: من متأسفم که بگویم به نقطه جوش رسیده ایم، زیرا ریشه های تنش های جاری برطرف نشده است و در عین حال ما یک دولت راست تندرو داریم که به شدت به دنبال این است تا مشکلات اجتماعی را به گردن اقلیت ها و به طور خاص مسلمانان بیندازد.
خان ادامه داد: بزرگترین مسئله برای رأی دهندگان به حزب او، همدستی دولت هلند در انتقال سلاح و پول برای جنگ رژیم صهیونیستی در غزه است. جمعیت مسلمانان هلند حدود یک میلیون نفر است و بسیاری از آنها با صدای بلند حمایت خود را از فلسطینیان اعلام کرده اند.
ایتای گرمی، عضو شورای شهر آمستردام در سخنانی پیرامون آشوب های اخیر گفت: آنچه اتفاق افتاد آمیخته ای از احساسات یهودستیزی و نفرت از مسلمانان بود. وی که یک شهروند هلندی با تابعیت اسرائیلی است در عین حال اذعان می کند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از آنچه که در هلند رخ داده است به نفع اهداف سیاسی خود در داخل سرزمین های اشغالی بهره برداری می کند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}